Tips for maurkontroll – Sukkermaur kan være veldig uønskede og de kan også være innpåslitne. Jeg har fler ganger vært irritert, og her vil jeg fortelle om noe som har hjulpet meg.

Maur kan være ganske imponerende siden de oppnår fantastiske ting sammen. Men hvis du noen gang har fått dem til å invadere rommet ditt, vet du hvor frustrerende de kan være. Å se maurangrep på kjøkkenet om morgenen og se maur OVERALT på benkeplatene dine kan være utrolig irriterende. Kolonistene kan gå inn i et hjem gjennom de minste sprekkene, sette opp forsyningslinjer og kommunikasjonslinjer til kolonien.

Du må bestemme hvor og hvordan maur kommer inn i rommet ditt for å kontrollere dem. Spor maurstiene tilbake til der de kommer inn i hjemmet.I hjemmet finner du sporet av maur som går fra et sted til et annet. Det er en mulighet for at det kommer fra under vasken. En sprekk i baksiden av flisen kan være ansvarlig. Kanskje er problemet forårsaket av en vinduskarm som ikke tetter godt. I et hus som det er maur, så fortsett å gå bakover på sporet deres til du finner hvor de kom inn.

Du må da bestemme inngangspunktet utenfor når inngangspunktet inne er bestemt. Den vanskelige delen er at den utvendige inngangen kan være langt fra den indre inngangen . eller de kan være det samme.

Når de nærmer seg en vinduskarm, er poenget både interiør og eksteriør. Lett. I et murhus kunne de ha gravd et hull i fugemassen og tunnelert gjennom murstein og sidekledning før de fant en innvendig velkomstmatte. mer informasjon Ligger der VVS og elektrisk går inn/ut av huset er ideelt!

Når du bestemmer det ytre inngangspunktet, start på ytterveggen der de ble funnet inne og begynn å se.

Når disse inngangspunktene er funnet, er det på tide med et fullstendig maurangrep!

Spray både innenfor og utenfor disse inngangene rikelig. For å kontrollere maurene som er der og for å hindre fremtidige maur i å komme inn, spray til venstre og høyre, opp og ned, og side til side av disse punktene. Bruk trygge, helt naturlige produkter på disse områdene hver dag i tre dager (siden du vil være rundt i flere dager om gangen), og du vil definitivt merke en forskjell.


Ved alvorlige angrep kan det ta en ukes behandling.

Disse maurene må se etter nye inngangspunkter nå. I løpet av de første ukene, vær på utkikk etter nye maurstier. Hvis du oppdager tegn på maur, lås inngangene og gjenta trinnene ovenfor. Du kan få råd fra SkadedyrHjelp ser jeg.